SinergiiCSI srl - Centru Dezvoltării Tehnologice din Chişinău (MD), cu participarea societăţilor importante, printre care: Gallicchio stampi srl, Consorzio Europa93, Ficco componentistica srl Componentistica SRL, Delta solar Delta solar şi alţi membri ai societăţii Polo Innovazione Automotive e polisettoriali din Torino (IT) – este capabilă să răspundă la 360° necesităţilor pieţelor şi produselor companiilor internaţionale majore.

CSI are propriul sediu la Chişinău (MD) şi specialişti de referinţă la Torino şi în Italia. În prezent, compania operează, în primul rînd la Nordul Italiei și se axează pe proiectarea şi construcţia de matriţe pentru materiale plastice, de metal, accesorii, componente şi electronică, producţie şi comercializarea produselor, în special, în sectorul industrial şi auto. Dar, în prim plan, compania se ocupă de așa domenii ca: produse de primă necesitate şi larg consum la un nivel înalt inovator, fiind prezentă cu profesionalismul său pe pieţele mai multor ţări din Europa de Nord şi aproape în toate ţările vecine, proiectându-se în acest context pe principalele pieţe ale ţărilor Europei de Est.

Suntem, de asemenea, furnizori în cadrul Parcului de Inovații Auto de mai mult de treizeci de ani. Am găsit în Parcul Auto, planificare, pragmatism şi viziune spre viitor. Aşa precum pentru societăţile noastre “numai cei ce cred în viitor, pun în mişcare ceva nou”, am continuat să ne dezvoltăm cu pasiune şi convingere.