DezvoltareaCSI este liderul proiectului DCV. Obiectivul proiectului “DCV” este acela de a dezvolta o interfaţă care permite accesorii detaşabile în retehnologizare, pentru motociclete şi autovehicule, care vor fi multifuncţionale, întru schimbarea filosofiei de manipulare a aceluiaşi vehicul. Proiectul este la etapa avansată în ceea ce priveşte planificarea, astfel încât a intrat în faza de prototipuri şi preindustrializare a procesului.

Sub coordonarea profesioniştilor şi experţilor în domeniu, noi dezvoltăm cu devotamentul nostru rolul de utilizator final, subliniind nevoile şi noile oportunităţi de piaţă. Alţi parteneri tehnici participă şi vor participa la verificarea fezabilităţii tehnice şi de producţie, alţii la conformitatea cu reglementările naţionale şi internaţionale pentru aprobările necesare. Se lucrează mult şi la capitolul folosirii noilor materiale şi a metodologiilor de aplicare.

Cereri pot fi multiple şi pentru a satisface aproape toate domeniile de aplicare: se va porni de la utilizarea tradiţională a motocicletei într-o siguranţă mai mare şi un confort mai bun, la dezvoltarea de moto/ maşini ABI - Vehicule Bi roţi Bi locuri, care vor reprezenta soluţia ideală pentru o flexibilitate mai mare în traficul urban şi extraurban cu dimensiuni mici si costuri reduse de gestionare a consumului, cu o reducere de peste 50% a poluării mediului şi în traficul rutier, din care la moment aproximativ 80% din circulație are loc în vehicule cu unul sau doi utilizatori, vehicule care ocupă prea mult spaţiu, poluează mediul şi costă mai mult.

Aceste sisteme sunt foarte utile pentru transportul uneia sau a două persoane, a mărfii uşoare, în special pentru vehiculele de lucru, pentru "livrare" (Pony Express, servicii poştale, transportul de medicamente, pizza ...), şi altele. Mai mult decât atât, sistemul simplifică foarte mult producerea de cavalete interschimbabile pentru after-market-urile vehiculelor de bază ale parcului circulant.